AJO Podcasts op Spotify en Apple Podcast

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Sinds een aantal maanden heeft Ahlalbait Jongeren een eigen podcast. Hierin bespreken we verschillende onderwerpen met onze eigen leden, maar ook met bekende sprekers. Deze podcast zenden wij uit op Facebook, Youtube en Instagram. Sinds deze week zijn we gestart met het publiceren van de podcast op Spotify en Apple Podcast (geluid). Uiteraard kun je de podcast ook terugbekijken op Youtube. Zie de onderstaande links. We horen graag jullie feedback! 

Youtube: www.youtube.com/ahlalbaitjongeren

Link Spotify: Klik hier / Zoek op Ahlalbait Jongeren

Apple Podcast: Zoek op Ahlalbait Jongeren

Afdrukken

Arbaeen livestream, 11 oktober 2020

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle,

Op zondag 11 oktober organiseert AJO een live stream ter ere van de Arbaeen van Imam Hussein (a). De Arbaeen is de veertigste dag na de martelaarschap van Imam Hussein (a). Wil jij meer weten over deze dag en waarom de Arbaeen wordt herdacht? Wil je weten wat er met de familie van Imam Hussein (a) is gebeurd na het slagveld van Karbala? Kijk dan op 11 oktober naar de livestream.

Klik hier voor het Facebook-event.

Het programma begint om 19:00 met een korte introductie en een Koranrecitatie. Om 19:15 is het tijd voor het gebed. We zenden dan de gebedsoproep uit. Iedereen heeft dan de mogelijkheid om het gebed te verrichten. Om 19:45 wordt de stream hervat met een presentatie met het thema "Standvastig op het pad van Allah" door broeder Murteda, waarna de hoofdlezing begint van hadji Waiel.

Het programma sluiten wij af met Ziaret Al Arbaeen.

InshaAllah tot dan!

Ws,

AJO

Afdrukken

Meer artikelen...