SMS dienst: De boodschapper!

In de naam van Allah, de barmhartige de genadevolle



De heilige Profeet (s) zei: "Iemand die kennis bezit over een onderwerp, maar het verbergt wanneer hij erover wordt gevraagd zal worden beteugeld met de teugels van het vuur". (Dus als iemand informatie bezit over een onderwerp die een verwarde persoon zou helpen zijn situatie te verbeteren, en hij zwijgt, heeft zeker een grote zonde begaan.)

(Al -'Ithna-'Ashariyyah, p. 11)

Wil jij beschikken over kennis die onze profeet (s) en zijn familie (ahlalbait (a)) aan ons hebben overgedragen?

Ben jij geïnteresseerd in gezegdes die jou wellicht kunnen helpen met het vermijden van sommige zondes?

Wil jij een steun hebben om de pad van onze profeet (s) en zijn familie (a) te volgen?

Speciaal voor onze jongeren is de sms dienst `de Boodschapper` geopend. Voor alle geïnteresseerde jongeren zal er 6x per maand een sms worden verstuurd met gezegdes die onze profeet (s) en/of zijn familie (a) aan ons hebben overgedragen.

Meld je nu aan door eenmalig een sms te versturen met de zin:`aanmelden (voor de sms service Boodschapper)` naar nummer 0619967794 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Service is volledig gratis en kan eenvoudig op elk moment worden stop gezet door eenmalig een sms te versturen met de zin:´afmelden voor de sms service Boodschapper`.

Meld je snel aan want er is een beperkt aantal aanmeldingen die geaccepteerd kunnen worden.

Opmerking: De boodschapper kan geen antwoorden over de organisatie beantwoorden. Daarvoor dient men te allen tijde contact op te nemen met AJO via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

© Copyright Ahlalbait Jongeren

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.