Media

Lezingen

Documentaires 

Films

Binnenkort meer! 

 

Nederlandse Islam boeken

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle

Salaam Aleykoem beste dames en heren

Ahlalbait Jongeren beschikt over een aantal Nederlandse boeken die te koop zijn.

Bestelprocedure

Als je een boek wilt bestellen, dan kun je ons een mailtje sturen (aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) met welk boek je wilt bestellen en of je passief lid bent bij ons of niet. Wij sturen je de rest van de informatie toe betreft de betaling. Wij kunnen de boeken opsturen naar je huis of ze kunnen tijdens de bijeenkomsten worden gekocht en gelijk worden meegenomen.

De vermelde prijzen zijn zonder eventuele bezorgkosten. De bezorgkosten voor één boek zijn 3 euro. Als je beide boeken bestelt dan betaalt AJO de bezorgkosten van je 2e boek. Je betaalt bij het bestellen van 2 boeken dus gewoon 3 euro voor de bezorgkosten.

De volgende boeken zijn bij ons online te bestellen:

Over fiqh gesproken

Dit boek is een vertaling van het boek: Al-fatawa Al-Muyesserah door Sayed Ali Al-Sistani.

Aantal pagina's: 331

Hierin vind je alle belangrijke religieuze uitspraken die we in onze dagelijkse leven tegenkomen, het is een aanrader voor iedereen...
 

Prijs voor passieve- en actieve leden = €8

Prijs voor NIET-leden = €9

Zo werd ik geleid

Zo werd ik geleid is een Nederlandse vertaling van het boek "Then I was Guided" .

Schrijver: Dr. Mohammed, Al-tijani Al-Samawi

Aantal pagina's: 258

Prijs Passieve- en actieve leden = €7
Prijs voor NIET-leden = €8

In dit boek kom je alles te weten over de ervaring die dr.  Mohammed Al-Tijani Al-Samawi meegemaakt heeft en zijn conclusie over de verlichte pad.

Kleine stuk van het voorwoord:

Alle lof zij, Heer van het Universum. Hij schiep de mens uit aarde en vormde hem in de beste mogelijke vorm. Hij gunstige hem boven alle andere schepselen en liet Zijn engelen buigen voor hem. Hij eerde hem met een verstand dat zijn twijfel in een absoluut geloof veranderde.

Nieuwe analyse van wahabi doctrines

De komst van de wahabi-sekte in de twaalfde eeuw AH werd de bron van vele religieuze en politieke discussies en meningsverschillen in de moslimwereld, en tot op de dag van vandaag heeft het een root aandeel van het potentieel en de energie van de moslimmaatschappij verbruikt, vooral vanaf de tijd dat het gesteund werd door de politieke macht van Ibn Sa’oed en het Britse imperialisme.

Dit boek gaat over een vergelijkende studie tussen de ideeën van Mohammed ‘Abd al—Wahhab aan de ene kant en de soennitische en sjiitische ideeën aan de andere kant. Het boek “Een nieuwe analyse van wahabi-doctrines” tracht dit te doen, en is geschreven met behulp van bronnen die door wahabi-instanties in de Hijaz zijn gepubliceerd.

Prijs Passieve- en actieve leden = €5
Prijs voor NIET-leden = €6

Voor meer informatie, mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De volgende boeken zijn verkrijgbaar tijdens onze bijeenkomst alleen (voorlopig):

- Stripboekje van Ashura (bij bijeenkomsten in Rotterdam) voor 7,5 euro. 

- NIEUW Risalat Al Huquq (Boek over de rechten van elk aspect in het leven) door Imam Al Sajjad (a). (6 euro voor niet-leden en 5 euro voor leden) 

- Verschillende Engelse boeken!

- NIEUW Opvoeding in het licht van de Islam (3 euro)

Hierbij presenteert AJO met trots een nieuw Nederlands boekje! Hierin staan richtlijnen met betrekking tot het kiezen van de partner, de religieuze plichten van een ouder en het opvoeden van de kinderen.

Aantal bladzijde: 40 (A5)

- NIEUW Wie is Hussain (2 euro)

Beste lezer,

De eerste uitgave van ‘Wie is Hussain’ is er dan eindelijk! Het is uitgegeven door Ahlalbait Jongeren Organisatie en wij willen iedereen bedanken die zich heeft ingezet om dit project te realiseren.

De WieIsHussain campagne heeft als doel de persoonlijkheid van Imam Hussain (a) bekend te maken. We willen overbrengen waar hij voor stond en waar hij zijn leven voor gaf, welke rol hij heeft gespeeld in de geschiedenis en hoe wij tegenwoordig kunnen leren van zijn liefde, compassie, opoffering en zijn determinatie om op te komen voor het goede en rechtvaardige. Wij willen dit bereiken door het verspreiden van de naam en principes van Imam Hussain (a) op diverse manieren. Wij geloven in een wereld waar compassie de harten van de mensen beweegt en waar tolerantie en begrip de heersende hand hebben. De persoonlijkheid van Imam Hussain (a) geeft ons inzicht in hoe we dit kunnen verwezenlijken in ons dagelijkse handelen.

En jij? Wanneer begin jij aan die lange reis om Imam Hussain (a) bekend te maken?

Aantal bladzijde: 20

Formaat: A5

De volgende spullen zijn tevens te verkrijgen tijdens onze bijeenkomst alleen (voorlopig):

© Copyright Ahlalbait Jongeren

Afdrukken

Reacties   

#2 Ahlalbait Jongeren 23-04-2015 19:53
Wa aleekum al salam beste broeder Ghasem,

Bedankt voor je bericht.

Dit kan heel simpel door een email te sturen naar media@ahlalbait.nl en te zeggen welke boeken jij wilt hebben. Helemaal boven op de pagina staat het ook uitgelegd onder "BESTEL PROCEDRE".

Ws,
AJO
#1 ghasem Ali 23-04-2015 00:31
Salamo alykom
Ik wil graag boeken bestelen Hoe kan ik dat doen.
Mvg

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.