De Jihad van de islamitische vrouw

In de naam van Allah, de Meest Barmhartige, de Meest Genadevolle,

02/09/2015

Jihad wordt in het Westen gekoppeld aan terreur. Jihad wordt door ISIS gepresenteerd als het martelen van moslims én niet-moslims. Jihad betekent voor deze maatschappij het uitvoeren van zelfmoordaanslagen. Wat een medelijden heb ik, als islamitische vrouw, met de meeste Westerlingen die zichzelf zo gevangen zetten met deze eenzame en op angst gebaseerde gedachten. Ik zeg: “Denk na met het intellect dat Allah (swt) ook jóu heeft geschonken om te ontdekken wat de wáre islam is!"

Jihad betekent streven of strijden. Het streven van de islamitische vrouw gaat verder dan sparen voor dat ene jurkje in de uitverkoop. Het streven van de islamitische vrouw ligt ook niet in het plegen van geweld tegen alle ongelovigen. De jihad van de islamitische vrouw ligt in het gebruiken van haar intellect voor een hoger doel. Haar jihad is het onder ogen zien van de maatschappij met de identiteit die Allah (swt) voor haar heeft ontwikkeld als vrouw. Haar jihad is het confronteren van de maatschappij met islamitische waarden, zoals haar bescheidenheid en sterke persoonlijkheid. Het doel van de islamitische vrouw is de aanbidding van Allah (swt). Zij streeft ernaar liefde te verspreiden en de waarheid te spreken in een omgeving die de waarheid niet wil accepteren. Is dit voor het Westen een teken van zwakte? Dan vraag ik mij als mens af – afgezien van het feit dat ik een overtuigde moslima ben – wat de ziel van de vrouw volgens hen dan wél vult. 

Laat mij een slaaf van Allah (swt) zijn. Vrij ben ik geworden als moslima. Hoe kan iemand zichzelf bevrijden in deze wereld? Heb wilskracht! Jij bent een vrouw en juist daarom bezit jij over leven en potentie. Ken jouw taak in dit leven. Jouw taak in dit leven is het informeren van de maatschappij over de waarden van de islam. Jouw taak is om jouw hidjab niet als stukje katoen te zien dat vanzelfsprekend is om dagelijks te dragen. Nee, jouw hidjab is jouw toewijding aan Allah (swt) alleen en is jouw kracht als vrouw. Het is jouw kracht, omdat jij met dit geschenk van Allah (swt) jezelf kúnt en dúrft te zijn als vertegenwoordiger van de enige godsdienst bij Allah (swt), de islam. De jihad van de vrouw is het proberen om zichzelf perfect op het pad van Allah te houden en een bron van kennis te zijn voor de maatschappij. 

Uiteindelijk is de inkt van de islamitische vrouw duurder dan het bloed van een martelaar, dus schrijf, want jouw pen is jouw wapen in dit korte leven. Verlies het dus niet. 

© Copyright Ahlalbait Jongeren

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.