Verslag: Challenges of Life (Present), 20 mei 2023

Lees hieronder het hele bericht.

Wij blikken terug op de afgelopen week waarin wij een 3 daagse reeks AJO-bijeenkomsten georganiseerd hebben met niemand minder dan Sayed Moustafa Al-Qazwini.

Op zaterdag bestond het tweede programma uit een prachtige Koranrecitatie van Sayed Yusif, dua Tawassul gereciteerd door broeder Abdallah en natuurlijk de interessante lezing van Sayed Moustafa Al-Qazwini. In de lezing besprak de Sayed de rollen van mannen en vrouwen en de waarde van de vrouw. Hierna was het tijd voor een korte pauze en een Q&A! De bijeenkomst sloten wij af met het gezamenlijk gebed, uiteraard geleid door Sayed Moustafa.

Meer foto’s van de bijeenkomst zijn te vinden op: ahlalbait.nl/foto
De Koranrecitatie, de lezing en de dua recitatie zijn terug te vinden op ons YouTube kanaal.

Scroll naar boven