Verslag: Challenges of Life (Death), 21 mei 2023

Lees hieronder het hele bericht.

Wij blikken terug op de afgelopen week waarin wij een 3 daagse reeks AJO-bijeenkomsten georganiseerd hebben met niemand minder dan Sayed Moustafa Al-Qazwini.

Op de laatste dag begonnen we de bijeenkomst met de heilige woorden uit de Koran gereciteerd door hadji Ali al Touraihi. Presentator sayed Haider gaf vervolgens een uitleg over de gereciteerde verzen. Sayed Mujtaba gaf hierna een korte lezing over de realiteit van het geloof. Waar gaat het mis in onze perspectief tot het geloof en welke zaken zijn belangrijk? Na deze interessante lezing was het tijd voor de hoofdlezing door Sayed Moustafa Al-Qazwini. Het onderwerp ging over hetgeen wat niemand van ons kan vermijden: de dood. In de lezing legde de Sayed uit hoe wij ons hierop kunnen voorbereiden. Na de lezing was het tijd voor de Q&A, waarin Sayed Moustafa Al-Qazwini onder leiding van hadji Waiel vragen van het publiek beantwoordde.
We sloten het prachtige weekend af met met een gezamenlijke maaltijd.

Het waren alhamdulilah succesvolle dagen en wij zijn vereerd met de komst van de Sayed en die van jullie 🤍! InshaAllah tot de volgende keer.

Meer foto’s van de bijeenkomst zijn te vinden op: ahlalbait.nl/foto
De Koranrecitatie, de korte lezing van Sayed Mujtaba en de lezing van Sayed Moustafa Al-Qazwini terug te vinden op ons YouTube kanaal

Scroll naar boven