AJO Bijeenkomst (Het leven van Imam Reza (a) als een vreemdeling), 13 september 2014

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle

Ahlalbait Jongeren Organisatie wil jullie hierbij van harte uitnodigen voor haar eerst komende bijeenkomst op zaterdag 13 september in Rotterdam. Deze bijeenkomst zal in het teken staan van het leven van Imam Reza (a) (klik hier voor meer informatie over deze Imam). Het programma zal gevarieerd zijn en meerdere onderdelen bevatten. Uiteraard zullen we beginnen met een recitatie van de heilige Koran en een ziaret. Hiernaast staat ook een korte presentatie over de biografie van de Imam op het programma. 

Om meer te leren over de stad waar hij ligt begraven zullen wij luisteren naar de ervaringen van jongeren die Mashad hebben bezocht! Ook zal er een Fiqh onderdeel zijn. 

Na de pauze zal het programma worden vervolgd met een hoofdlezing over het leven van Imam Reza (a) als een vreemdeling! Het programma wordt geëindigd met een interactief deel en een lofzang. De bijeenkomst wordt afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. 

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/321279681371858

(klik op de flyer voor een vergroting)

Samengevat

Datum: zaterdag 13 september 2014

Locatie: Karel de stouteplein 23, Rotterdam

Inloop: 13:00 uur

Begin-eind programma: 13:30-17:00 uur

Bereikbaarheid OV: 9292.nl

Bereikbaarheid auto: maps.google.nl 

Je kunt al je vragen stellen via het vragenformulier (zie onder of klik eerst op de titel) of door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

InshaAllah tot zaterdag 13 september in Rotterdam!

Wassalam,

Activiteitencomité, Ahlalbait Jongeren Orgnisatie

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.