Gezamenlijke Arba'ien bijeenkomst, 14 december 2014

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Hierbij nodigen wij jullie graag uit voor een gezamenlijke bijeenkomst om de Arba'ien te herdenken op zondag 14 december te Rotterdam. We zullen samen Imam Hussein (a) weer onze trouw beloven! Miljoenen bezoekers krijgt de stad Karbala weer dit jaar ondanks alle gevaar en moeilijke omstandigheden waar de mensen mee te maken hebben. Wees aanwezig tijdens deze bijeenkomst om ook tot deze bezoekers te horen InshaAllah!

Het programma is volledig in het Nederlands en iedereen is van harte welkom.

De inloop is om 12.00 uur. We zullen het programma om 12.30 uur beginnen met het gezamenlijke middaggebed. Vervolgens wordt er gelezen uit de heilige Koran en zal tevens Ziyarat Ashura gelezen worden. Daarna begint het panelonderdeel. De heren Al Sabari en Mousavi zullen ons verrijken met leerzame lezingen, waarna een moment van reflectie volgt waar het mogelijk is om vragen te stellen aan de sprekers.

Na de pauze zal de heer Waiel Alkhateeb ons meer vertellen over de Arba'ien (veertigste dag) en daar een analyse op loslaten. Wat volgt is een rouwzang in het Nederlands en uiteraard een heerlijk maaltijd.

Mochten jullie nog vragen hebben dan horen we dat graag! Je kan ons een bericht of e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) sturen.

Jullie komst is het succes van elke bijeenkomst!

Samengevat:

Datum: zondag 14 december 2014

Locatie: Karel de stouteplein 23, Rotterdam

Inloop: 12:00 uur

Begin-eind programma: 12:30-16:30 uur

Bereikbaarheid OV: 9292.nl

Bereikbaarheid auto: maps.google.nl

Ws,

Ahlalbait Jongeren - Ahlalbayt4Iedereen
Stichting Al-Mahdi - Stichting Al Cauther 
Stichting Sadeqiya - Stichting Iman 
Vereniging Irakese Jongeren Nederland (VIJN) - Ahlalbayt Noord

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.