Leiderschap, 31 mei 2015

In de naam van Allah, de Meest Barmhartige, de Meest Genadevolle

Salam Aleykum beste broeders en zusters,

Ter ere van de herdenking van de geboorte van onze laatste Imam, Imam al Mahdi (ajtf), organiseren Ahlalbait Jongeren Organisatie  en Stichting Iman Jongeren samen een leerzame bijeenkomst met na afloop een gezellige barbecue in een park! Op het programma staan leerzame en leuke onderdelen, zoals een interessante lezing over de Imam (a), een interactieve workshop over leiderschap, lofzang door een zeer getalenteerde groep en zelfs een gedichtenwedstrijd! 

Opmerking: De bijeenkomst gaat bij minder goed weer ook gewoon door. Er zal dan een alternatief voor de BBQ zijn.

Om mee te doen aan de gedichtenwedstrijd kunnen jullie het gedicht insturen via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) tot uiterlijk zaterdag 30 mei 2015. Vervolgens maken wij hieruit een top 5 van gedichten die jullie tijdens de dag mogen voorlezen. De winnaar krijgt een kleinigheidje als aandenken.

 

Wegens het goede weer dat we verwachten op de dag zelf, zijn wij van plan om na afloop te barbecueën in Rotterdam. Wij willen jullie vriendelijk verzoeken om je via de onderstaande link aan te melden en aan te geven met hoeveel personen je verwacht te komen zodat wij er rekening mee kunnen houden met het inkopen van het eten. Het vervoer naar het park toe zullen wij regelen. Kom je zelf met de auto en kunnen er mensen meerijden? Dan zouden wij het erg waarderen als je dit ook op het formulier aan kan geven. Op deze manier kunnen we het vervoer vanaf Stichting Iman naar het park toe beter regelen inshaAllah.  

Meld je aan voor de BBQ via de volgende link: KLIK HIER

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als ons en hopen jullie te zien bij de bijeenkomst op zondag 31 mei 2015!

Mochten er nog vragen zijn dan horen we het graag. Je kan ons bereiken via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via de Facebook pagina van Ahlalbait Jongeren (www.facebook.com/ahlalbaitjongeren) of Stichting Iman Jongeren (www.facebook.com/imanjongeren).

 

Ws,

Ahlalbait Jongeren

Stichting Iman Jongeren

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.