Reeks bijeenkomsten met sheikh Ahmed Haneef, 12, 13 en 14 juni 2015

In de naam van Allah, de Meest Barmhartige, de Meest Genadevolle

Salam Aleekum beste broeders en zusters,

Ahlalbait Jongeren Organisatie organiseert op 12, 13 en 14 juni 2015 een reeks bijeenkomsten met Sheikh Ahmed Haneef! Deze geleerde zal ons verrijken met de nodige kennis en spiritualiteit voor de start van de heilige maand Ramadan.   

De sheikh zal inshaAllah elke dag een lezing geven, met achtereenvolgens een Q&A. De exacte onderwerpen van zijn lezingen zullen we inshaAllah nog bekend maken. Verder zal er elke dag ook een koranrecitatie en een presentatie in het Nederlands op het programma staan.

Houd daarom deze dagen vrij in je agenda en wees erbij!

Promotievideo #1https://youtu.be/8FVqpJ9hal0

Promotievideo #2: https://youtu.be/vsuZV3Awg_E

Facebook-eventhttps://www.facebook.com/events/368378103351832/

Over de spreker

Ahmed Haneef komt oorspronkelijk uit Trinidad en Tobago. In zijn jongere jaren was hij sociaal erg actief, met name in de strijd tegen de racisme en oorlogen, nadat hij verhuisd was naar Canada voor zijn studie. Rond die tijd bekeerde hij zich ook naar de islam, omdat hij in de islam de complete religie vond, voornamelijk in de rechtvaardigheid en gelijkheid onder de mensen en het spirituele pad naar Allah (swt). Vervolgens werd hij geleid naar het pad van de Ahlalbait en begon hij Hawza te studeren in Qom, Iran. Nu is hij al jaren werkzaam als Imam in England. Klik hier voor meer informatie in het Engels.

Zijn stijl van het geven van lezingen is erg aantrekkelijk om naar te luisteren. Het is een zeer charmante en inspirerende man. Hij is daarom ideaal geschikt om ons InshaAllah te inspireren en te motiveren voor de maand Ramadan.

Samengevat

Vrijdag 12 juni 2015: 18.30-21.15

Zaterdag 13 juni 2015: 18.30-21.15

Zondag 14 juni 2015: 13.15-17.00

Het programma zal dagelijks bestaan uit een koranrecitatie, presentatie, lezing en Q&A van de sheikh. De bijeenkomsten worden afgesloten met een heerlijke maaltijd.

De vragen voor de Q&A kunnen nu al opgestuurd worden per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via onze Facebookpagina: (www.facebook.com/ahlalbaitjongeren)

Vragen

Mocht je nog vragen hebben laat dan een bericht achter of stuur ons een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

InshaAllah zien wij jullie tijdens de bijeenkomst!

Ws,

Ahlalbait Jongeren Organisatie

Afdrukken