Arbaeen optocht, 20 november 2016

In de naam van Allah, de meest Barmhartige, de meest Genadevolle

Voor het tweede opeenvolgend jaar organiseert de Islamitische Gemeenschap in Nederland een optocht tijdens de arbaeen van Imam Hussein (as):
De Arbaeen stille tocht.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/321075628272826/Jaarlijks trekken miljoenen mensen uit alle landen richting Karbala in Irak op de veertigste dag na het martelaarschap van Hussein (vzmh) om zijn graf te bezoeken en hem trouw te zweren. Een bijeenkomst die geen gelijke kent in de geschiedenis.

In een stille tocht in Rotterdam tonen wij onze rouw voor deze geweldige Imam
en tonen wij de mensen de normen en waarden van Hussein (vmzh) en zijn missie. De missie voor rechtvaardigheid voor ieder mens, waardigheid voor elke burger, vreedzaamheid tussen alle gemeenschappen. De missie die staat voor de mensenrechten, de vrijheid en rechtvaardigheid.
Imam Hussein (vzmh) heeft zijn leven en die van zijn metgezellen geofferd om ons die normen en waarden te laten leven.

Nu staan wij er om deze Imam en zijn normen en waarden te eren. Wij zullen er staan om zijn nalatenschap te verspreiden.

U bent ook van harte uitgenodigd om samen met ons deze man en de waarden waarvoor hij stierf en waar we een voortvarende maatschappij van kunnen bouwen te eren.

Vragen? Mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Afdrukken