#TBONTB - Stap uit je bubble en verbreed je referentiekader!, 29 mei 2017

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle,

Met trots kondigen wij de volgende inter-religieuze event aan die Ahlalbait Jongeren in samenwerking met de studentenvereniging Navigators organiseert.

De verharding van het publieke debat, anonimiteit van de sociale media, onrust in de wereld om ons heen en een vrijheid die moeilijk te begrenzen is, maken dat er breuklijnen ontstaan tussen verschillende groepen en stromingen. En toch, wanneer we in respect met elkaar praten, merken we dat het leven van die 'ander' ongelofelijk veel overeenkomsten kent met die van ons. Het enige probleem: we praten nooit met die ander...

Daarom faciliteren wij op 29 mei 2017 in Kinepolis Jaarberus te Utrecht een avond waarin u in gesprek kan met die ander. Om een tegengeluid te geven aan de vermeende polarisatie. We hebben verschillende gastsprekers uitgenodigd om het debat op gang te krijgen met als doel u uit uw comfortzone te trekken. Wellicht gaat er een wereld voor uw open!

U bent van harte uitgenodigd om tussen 19.00 en 20:30 aan te schuiven, ongeacht uw achtergrond. Samen met de vier sprekers en de andere millenials gaan we in gesprek over onze levensovertuigingen, onze visie, diverse probleemstellingen en gedeelde normen en waarden.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/1295930980502419

Sprekers:
Hoogleraar Universiteit Utrecht: Herman Philipse (Atheist)
Arts en spreker: Waiel Alkhateeb (Moslim)
Fractievoorzitter ChristenUnie: Gert-Jan Segers (Christen)
Opperrabijn: Binyomin Jacobs (Joods)

Entree: Gratis (collecte)

VERPLICHTE AANMELDING VIA:
http://leden.nsutrecht.nl/inschrijven/bubble-or-not-to-bubble/

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.