Het verhaal van de metgezellen (Muharram), 7-8 september 2019

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle,

Ook dit jaar zal Ahlalbait Jongeren Organisatie bijeenkomsten in het Nederlands organiseren ter nagedachtenis van de boodschap van de kleinzoon van de heilige profeet Mohammed (s): Imam Hussain (a). Een boodschap dat ieder jaar tot op de dag van vandaag uniek, leerzaam en vernieuwend is.
Een boodschap dat volledig in lijn is met de oorspronkelijke boodschap van de Islam. Een boodschap van eerlijkheid, rechtvaardigheid, monotheïsme, reflectie en van loyaliteit.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/390850928241420/

 


Op zaterdag 7 en zondag 8 september zullen we in Den Haag (Stichting Al Cauthar) bijeenkomsten organiseren (zoals altijd in het Nederlands) om deze heilige boodschap ter herdenken. Het thema van dit jaar zullen de metgezellen van Imam Hussain (a) zijn. Wie waren zij? Waarom trokken zij samen met de Imam op? Wat is hun verhaal? Wat kunnen wij van hen leren?

Samen met jullie hopen wij daar achter te komen met de wil van God (in'sha'Allah)! De bijeenkomsten zullen in de middag plaatsvinden.

Inloop: 13.30 uur
(We zullen een gezamenlijk gebed houden)
Start: 14.15 uur.
Einde 16.30 uur
(Hierna zullen we een maaltijd uitdelen)

Zet deze data dus alvast in je agenda en wees erbij! Vergeet niet om je vrienden en familieleden uit te nodigen. Zoals altijd is iedereen welkom, ongeacht leeftijd, religie, afkomst!

Mochten er nog vragen zijn, dan horen we het graag.

Wasalamu alaikum,

Activiteitencomité AJO

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.