Ramadan Online Programma 2020

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle,

Hierbij willen wij jullie een gezegende maand Ramadan wensen! Moge Allah (swt) jullie daden accepteren en jullie imaan versterken.

 Ahlalbait Jongeren en Huis van Koran presenteren een dagelijkse livestream tijdens deze heilige maand.De stream wordt ook gedeeld via onze kanalen. We beginnen vanaf vrijdag 24 april 2020 en gaan door tot en met de laatste dag van de maand Ramadan.

Tijdens het eerste uur (19:00-20:00) is er een Koran recitatie met Nederlandse ondertiteling. Hiermee lezen we InshaAllah deze maand de heilige Koran helemaal uit.

Het programma van het tweede uur is variabel. Hieronder maken wij in een overzicht duidelijk wat er verwacht kan worden per dag. Deze agenda is flexibel, dus kijk regelmatig om goed op te hoogte te zijn. Over het algemeen is het gevarieerde programma op maandag, woensdag, vrijdag en zondag in het Arabisch en op dinsdag, donderdag en zaterdag in het Nederlands. Het gevarieerde programma duurt ongeveer één uur, maar kan ook per dag verschillen en korter dan één uur zijn.

NL = Nederlands
AR = Arabisch

Bekijk het dagelijkse programma in ons event: https://www.facebook.com/events/579710079417798/ 

Wassalamu Alaikum.

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.