AJO Eid Al-Adha uitje, 2 augustus 2020

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle,
 

De inschrijvingen zitten vol!

Alle plekken (50) voor het uitje zijn bezet! Het is nog wel mogelijk om je aan te melden voor de reservelijst. Blijkt er iemand toch niet te kunnen komen, dan kan de eerstvolgende op de reservelijst deelnemen aan het uitje.

De afgelopen maanden is ons leven flink veranderd. Het COVID-19 virus heeft ons allemaal op de een of ander manier geraakt.

AJO heeft tijdens de maand Ramadan diverse online activiteiten georganiseerd, maar met de huidige situatie en maatregelen vinden wij het tijd om weer eens bij elkaar te komen. En wat is daar een mooiere gelegenheid voor dan de Eid (offerfeest)?
Tijdens dit uitje kunnen we de sociale contacten weer met elkaar aanhalen en uiteraard hebben we ook iets leerzaams in petto.
We benadrukken dat tijdens het gehele uitje de maatregelen van de overheid (RIVM) gehanteerd worden, *waarbij de belangrijkste uiteraard de anderhalve meter maatregel is*. Let dus hierop! Voor jezelf en voor anderen. 
 
We verzamelen ons Insha'Allah in het Amsterdamse Bos. Iedereen krijgt de tijd om bij te komen en kennis te maken met de andere aanwezigen. Hierna staan twee korte toespraken op het programma, waarna de leuke, leerzame, maar ook moeilijke quiz begint. We sluiten het uitje af met wat vrije tijd en een hapje en drankje.
Vervoer is op eigen gelegenheid. Let op: de locatie is niet (goed) bereikbaar met het OV.
 
Inschrijven? Stuur een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en InshaAllah zien wij je dan!
Er zijn beperkt aantal plaatsen voor dit uitje.
 
Ws,
AJO

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.