Share your thoughts, AJO Bijeenkomst 13 februari 2022

𝗦𝗵𝗮𝗿𝗲 𝗬𝗼𝘂𝗿 𝗧𝗵𝗼𝘂𝗴𝗵𝘁𝘀

Het moment waarop we allemaal naar uit zaten te kijken is zover! AJO kan op zondag 13 februari jullie weer verwelkomen bij een bijeenkomst. Een bijeenkomst die op het juiste moment komt, want we hebben het nu meer dan ooit nodig om onze gedachten te ventileren en samen uit deze benarde situatie te komen die COVID ons gebracht heeft.

De bijeenkomst staat daarom dit keer ook volledig in het teken van twee belangrijke onderwerpen: Mindfulness en de manier van geloven. Met verschillende gespreksleiders en opzetten zullen we deze onderwerpen samen met jullie tackelen om zo tot conclusies te kunnen komen over onszelf en over hoe nu verder. Hiervoor is jullie inzet en input essentieel. We hopen daarom dat jullie allen voorbereid naar de bijeenkomst komen zodat iedereen haar/zijn gedachten en ideeën kan uiten.

De inloop zal om 16:00 zijn en de start om 16:30. Met een indeling van twee gespreksonderwerpen, een ruime pauze (inclusief gebed) en een korte presentatie zal de bijeenkomst rond 20:00 eindigen. De bijeenkomst zal in Den Haag plaatsvinden. Meer informatie krijg je wanneer je je hebt aangemeld.

Voor deze bijeenkomst is het niet nodig om een QR-code te laten zien, wel is het verplicht om je aan te melden via de link. Dit omdat er maar maximaal 80 mensen aanwezig kunnen zijn. Wij zullen toezien op de gastenlijst, en we vragen iedereen daarom ook met nadruk om je simpelweg in te schrijven om teleurstellingen te voorkomen. Het is verder verplicht een mondmasker te dragen bij het bewegen. De mondmasker mag af bij het zitten.

Een bijeenkomst om niet te missen! We hopen jullie allen dan te zien.

MELD JE AAN VIA ONDERSTAAND LINK
https://tinyurl.com/ShareYourThoughtsAanmelden

Ws,

AJO

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.