Finding God in our lives met Shaykh Javad Shomali, 21 en 22 mei 2022

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Het is eindelijk zo ver! AJO is vereerd om de komst van Shaykh Javad Shomali bekend te maken! Op zaterdag 21 en zondag 22 mei organiseren wij twee bijeenkomsten in het teken van 'het vinden van God in ons leven'.
 
Het programma ziet er als volgt uit: aan de hand van drie sessies zullen wij dagelijks een onderwerp met jullie behandelen wat binnen het thema van de bijeenkomsten valt. Na de Koranrecitatie beginnen wij met een introductie  van het onderwerp door Shaykh Javad. Daarna volgen er twee interactieve sessies om dit nader te bestuderen. Hierbij is ook ruimte om vragen te stellen gerelateerd aan het thema (het vinden van God in ons leven). Wij zullen de de onderwerpen later inshaAllah bekend maken, zodat jullie het kunnen voorbereiden.
 
Mis deze bijeenkomst niet! Wij zijn ervan overtuigd dat deze bijeenkomsten onze spiritualiteit naar een hoger niveau gaat tillen.

Schrijf je nu in! Er is beperkt plaats. De inschrijvingen staan nu open: 

ahlalbait.nl/aanmelden


Na inschrijving ontvang je binnen enkele dagen een bevestiging met meer informatie. Heb je nog vragen? Dan kan je ons berichten op social media (Instagram/Facebook) of ons een e-mail sturen (zie contactpagina).

Shaykh (@mjshomali op Instagram) heeft tien jaar gestudeerd en les gegeven aan islamitische instellingen in Iran, ging daarna naar de Universiteit van Cambridge, waar hij een MPhil en PhD voltooide in Midden-Oosterse studies.
Hij ontwikkelde een sterke interesse voor geestelijke gezondheid en psychologie. Deze interesse bracht hem een jaar na het afronden van zijn doctoraat terug naar de Universiteit van Cambridge. Op dit moment volgt hij de opleiding Psychotherapie aan de onderwijsfaculteit.

Shaykh Javad heeft de afgelopen jaren de harten veroverd van vele gelovigen door zijn inspirerende spirituele lezingen over de relatie met en liefde van God. Ook zijn opvallende en unieke aanwezigheid op social media met 'Spiritual Saturdays', Munajat Shabaniya, meerdere live shows, Q&A's en andere leuke leerzame posts. Tot slot heeft hij een boek geschreven 'Revival of the heart' met 40 unieke ahadith. Dit deed en doet hij allemaal met zijn levenspartner en echtgenote Zahraa.

Als er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag! 

Ws,
AJO

Tags: bijeenkomst , javad

Afdrukken