Bijeenkomsten met Sheikh Mohammad El-Chaer, 17 en 18 September 2022

In de naam van Allah, de barmhartige, de genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Hierbij nodigt Ahlalbait Jongeren jullie uit voor een serie lezingen door sheikh Mohammad El-Chaer. De sheikh is geboren en getogen in Duitsland en studeert momenteel aan de Hawza (islamitische studies) in Lebanon. Hij heeft zijn eerste boek in het Duits uitgebracht (Verhalen met een moraal). Dit boek wordt momenteel vertaald naar het Engels. De sheikh heeft tevens inspirerende lezingen en korte clips op zijn Instagram-kanaal staan: @mohammadchaer_.

WhatsApp_Image_2022-09-07_at_11.41.41_PM.jpeg

De bijeenkomst van 17 september gaat InshaAllah over de Arbaeen. De lezing gaat over hoe krachtig sommige woorden kunnen zijn en wat voor betekenis deze kunnen hebben. Denk aan het woord 'bismillah (in de naam van Allah (swt)'. De sheikh legt vervolgens de link met de ziaret van Imam Hussain (a) en de Arbaeen.

De bijeenkomst van 18 september gaat over het overlijden van de profeet Mohammed (s). De sheikh gaat hier spreken over de religie en waarom dit essentieel is in ons leven om perfectie te bereiken. Ook gaat hij in op de islam in deze moderne tijd en op de positieve aard van de islam.

De lezingen van de sheikh zijn in het Engels. De rest van het programma is in het Nederlands.

Wees erbij en mis deze interessante lezingen niet. Aanmelden kan via: ahlalbait.nl/aanmelden. Zie de flyer voor de tijden. Na aanmelding wordt aanvullende informatie opgestuurd.

Ws,
Ahlalbait Jongeren

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.