Mededeling AJO: sjeikh Hassan Shahata

In de naam van God de Barmhartige de Genadevolle

"Reken niet degenen die op het pad van God zijn vermoord tot de doden, zij zijn levend en bij God worden hun gaven geschonken." [Heilige Koran 3:169]

Wederom een barbaarse actie van moordlustige terroristen heeft geresulteerd in de moord op enkele Sjiieten in Egypte, waaronder de sjeikh Hassan Shahata.

Opgehitste radicale wahabieten zijn het huis van een metgezel van de sjeikh binnen gevallen en hebben hem samen met een aantal van zijn metgezellen tot de dood geslagen met stokken en messen. Vervolgens werden de lichamen door de straten gesleurd onder toeziend oog van de politie.

Deze barbaarse acties tegen de volgers van Ahlalbait nemen met de dag toe en de haat tegen deze vredelievende Islam wordt steeds verder verspreid.

In de naam van democratie en vrijheidsstrijd wordt terroristen en moordlustige barbaren alle ruimte gegeven andere onschuldige burgers te moorden en martelen. Het is ongelofelijk dat de wereld met alle vrijheidsmoralen stilzwijgend toekijkt naar deze terroristische daden.

Wij herinneren ons de uitspraken van machthebbers van het zogenoemde vrije Egypte die ophitsen om volgers van Ahlalbait als niet-mensen te behandelen en te moorden. Het zijn deze zelfde mensen die een relatie hebben met en gesteund worden door de mensen die vrijheid en gelijkheid dienen te beschermen.

Wij roepen alle vrije denkers, belanghebbenden, gelovigen en beleidsmakers en -bepalers op in actie te komen tegen deze gevaarlijke en giftige stroming die de Islam en wereld wil vernietigen. Vooral de geleerden binnen de Islam moeten nu hun verantwoordelijkheid dragen en een halt toe roepen aan deze barbaren die de naam van Islam bevuilen met een moordlustige en ongelovige ideologie.

Vrede zij met u Profeet Mohammed en Ahlalbait

Vrede zij met u Martelaren van Islam

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.