Nieuwe website AJO: Welkom!

In de naam van Allah, de meeste Barmhartige de meeste Genadevolle

 

Met veel trots kondigen wij deze nieuwe website aan! Er is afgelopen half jaar veel werk verricht om de oude website te analyseren en de nieuwe website op te bouwen.

Het eerste waar we aan gewerkt hebben is de structuur. InshaAllah is deze website veel duidelijker en is de informatie sneller te vinden. We hebben deze website opgebouwd uit duidelijke secties: ISLAM, PRAKTIJK & HET LEVEN, KENNISCENTRUM, BLOG, ACTIVITEITEN en AJO. In elke sectie vind je artikelen terug betreft de specifieke sectie.

Met nieuwe kleuren en een nieuwe design hopen we dat ook deze nieuwe website jullie zal bevallen. InshaAllah zullen we hieraan blijven werken. De nieuwe kleur is blauw en oogt rustig bij het lezen van de artikelen.

Een van de belangrijkste aspecten van een website is de informatie. Deze moet natuurlijk up to date zijn en volledig. We kunnen hierbij aangeven dat jullie de komende tijd van ons vele nieuwe artikelen, columns en meer kunnen verwachten. Ook op het gebied van video zullen wij stappen blijven nemen inshaAllah.

Bezoek onze mediakanalen:

www.facebook.com/ahlalbaitjongeren (like page) & https://www.facebook.com/ahlalbait.jongeren.9 (vriendenaccount)

www.youtube.com/ahlalbaitjongeren

www.twitter.com/AhlalbaitAJO

Kortom: blijf de website en onze social media in de gaten houden de komende tijd. We beloven veel nieuws!

De website is momenteel nog niet helemaal af. Wij zullen dus blijven werken om hem compleet en af te hebben. Daarbij hebben wij wel jullie hulp nodig. Mocht je iets tegenkomen wat niet werkt, laat het ons weten via de onderstaande email. 

Een aantal technische aspecten:

- Je hoeft je niet opnieuw aan te melden voor de nieuwsbrief!

- De inlogaccounts zijn verwijderd. Het is voorlopig niet nodig om te registeren voor de website. 

- Indien je de website onder 'Favorieten' hebt opgeslagen en hij doet het niet meer via de link, bezoek de website dan via ahlalbait.nl en sla hem opnieuw onder favorieten op!

- De website heeft nu ook een zeer gebruiksvriendelijke mobiele versie. Hiervoor hoef je slechts vanaf jouw mobiel de website te bezoeken! 

Wij zijn natuurlijk ook erg benieuwd naar jullie feedback. Jullie kunnen ons berichten via het systeem hieronder of een mailtje sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wassalam,

Mediacomité Ahlalbait Jongeren

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.