Overlijdingsbericht AJO 4/10/2014

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle

-- Overlijden hajj Amir Alrubai --

Met verdrietige harten namen wij afscheid van Hajj Amir Alrubaei, de vader van zuster Zainab en schoonvader van Hajj Mudi (beiden actieve leden van de AJO). Hij overleed zondag 29 september na een ziektebed van ongeveer een jaar.

De heer Alrubaei was een vooraanstaande voorvechter voor vrijheid en gelijkheid. Hij heeft zich jarenlang ingezet met alles wat hem toekwam om de volgers van Ahlalbait (a) te verdedigen en de leer van de Profeet en Ahlalbait (a) te verspreiden. Hij heeft hiervoor veel geleden en heeft zelfs gevangen gezeten in Egypte puur door het proberen te verspreiden van de juiste kennis. Vele grote namen zijn door zijn inzet bekeerd tot de pad van Ahlalbait (a).

Ook in Nederland heeft hij zich jarenlang met alles wat hij kon ingezet om de leer van Ahlalbait te verspreiden en op te komen voor zijn volgers. Sinds de jaren negentig heeft hij veel geschreven, veel congressen georganiseerd en bijgewoond en interviews gehouden.

We hebben waarlijk een strijder voor rechtvaardigheid en vrede, en strijder voor de ware Islam verloren.

Zijn lichaam is begraven in Najaf op woensdag 1/10/2014.

Moge Allah zijn ziel het Paradijs schenken in de nabijheid van de Profeet en Ahlalbait (a). We lezen de fatiha voor zijn ziel.

-- Overlijden hajj Abu Samir --

Het verdrietige nieuws van het overlijden van de vader van ex-AJO actief lid Samir en de schoonvader van AJO actief lid Ammar heeft ons diep geraakt.
Hajj Abu Samir was een persoon die zich jarenlang heeft ingezet voor het organiseren van bijeenkomsten ter herinnering van Imam Hussain (a). Behalve de geweldige opvoeding aan zijn kinderen heeft hij onder andere jarenlang gedoneerd aan AJO en tijdens de Arbaeen gekookt.
We hebben in hem een volger van Imam Hussain (a) verloren.

Moge Allah zijn ziel in het Paradijs laten pronken in het bijzijn van Profeet en Ahlalbait (a). We lezen de fatiha voor zijn ziel.

© Copyright Ahlalbait Jongeren

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.