Of als een stortbui van de hemel

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle

De Heilige Koran beschreef voor ons met een verbazingwekkende nauwkeurigheid wat in het centrum van cumuluswolken gebeurt en wetenschappers hebben dit niet ontdekt tot in het moderne tijdperk en dit verklaart de wonderbare aard van de Koran, laten we het volgende overwegen.

Allah (swt) zegt: "Of als een regenstorm uit de hemel met daarin duisternissen, donder en bliksem" [Koran Surat al-Baqarah, vers: 19]. Is er duisternis, donder en bliksem in de stortbui? Uit dit vers begrijpen wij dat er wolken in de hemel zijn die duisternis, donder en bliksem bevatten, maar wat zegt de wetenschap?

De wetenschappers vonden dat de atmosfeer hoge cumuluswolken met hoogte van meer dan 10 kilometers bevat. Het centrum van deze wolken is donker, zelfs in een klaarlichte dag. En in zijn centrum, zijn er bliksemflitsen binnen deze wolken (op het gebied van verschillen in de elektrische ladingen). En de bliksem die wij niet zien op aarde produceert ook de donder. Dat is waarom de Koran met een verbazende nauwkeurigheid beschreef wat binnen de wolk gebeurt: duisternis, donder en bliksem. En wetenschappers hebben dit niet ontdekt tot aan het einde van de 20ste eeuw, zo Glorie aan Allah (swt)!

© Copyright Ahlalbait Jongeren

Artikel vertaald van: http://www.kaheel7.com

 

Afdrukken

Je moet je registeren om een opmerking te komen plaatsen. Dit kan simpel via de login knop rechtsboven in het menu.