Quiz, food en fun

MOMENTEEL ZITTEN DE INSCHRIJVINGEN VOL! HET IS ALLEEN MOGELIJK OM AAN TE MELDEN VOOR DE RESERVELIJST.

Salam aleekum beste broeders en zusters,
Hierbij nodigt AJO jullie van harte uit voor een bijeenkomst ter ere van de geboortedag van Sayeda Zainab (a) om ‘quality time’ met elkaar door te brengen. We hebben een leuk programma samengesteld om er een gezellige, maar ook een leerzame avond van te maken.

Het programma begint met een koranrecitatie en een presentatie over Sayeda Zainab (a). Na een korte pauze gaan we beginnen met de quiz! Dit is niet zomaar een quiz, maar een quiz waarbij we middels uitdagende en leuke vragen in groepjes de strijd aangaan met elkaar! Na de quiz is er een lofzang. Achteraf is er tijd en ruimte om te socializen en bij te praten. Voor eten wordt gezorgd! Tijdens de inloop is er gelegenheid om het avondgebed te verrichten.
De doelgroep van deze bijeenkomst is 15-40 jaar. Inschrijven kan via ahlalbait.nl/aanmelden en is verplicht voor deze bijeenkomst. Er geldt een maximum van 80 personen.

Vragen? Laat het ons weten.

Tot dan!

Ws,
Ahlalbait Jongeren

Scroll naar boven