AJO-Kids​

Welkom op de AJO-kids pagina. Op deze pagina verzamelen wij alle activiteiten, boekjes en andere leuke dingen voor kinderen en hun ouders.

Live sessie: AJO Kids

Selam alaikom beste broeders en zusters,

In de maand Ramadan gaat AJO kids live! Elke zaterdag wordt er een korte lezing gegeven aan kinderen van 8 tot en met 12 jaar. De live sessie begint om 16:00 uur met een inloop van 10 minuten. Het programma start met een recitatie uit de Heilige Koran, welke het liefst door een van de aanwezige kinderen wordt uitgevoerd. Vervolgens wordt een korte lezing gegeven en wordt er geëindigd met een korte quiz. Natuurlijk hoort daar ook een prijs bij, en die kan eventueel opgehaald worden tijdens de eerstvolgende bijeenkomst. Meld jouw kind aan via ahlalbait.nl/kids (zie onderstaande formulier) en via de bevestigingsmail ontvangen jullie verder informatie.

Ws,
AJO kids

Voor- en achternaam
Leeftijd
E-mail
Voor welke datum wil je aanmelden? Je kunt meerdere dagen kiezen
Aanmelding is gelukt. Je ontvangt een bevestiging per mail met de Teams-link voor de live sessie. Dit is geen automatische mail, maar volgt binnen vaak binnen een dag. Houd ook jouw SPAM-box in de gaten. Mogelijk komt hij daarin. Heb je nog vragen? Stuur ons een e-mail: info@ahlalbait.nl
Er waren wat fouten bij het verzenden van het formulier. Controleer nogmaals alle formuliervelden. Lukt het nog steeds niet? Stuur ons een e-mail aan info@ahlalbait.nl
Nieuw!

Mijn maand Ramadan kinderboekje

Met trots presenteren wij ‘Mijn maand Ramadan kinderboekje’ in een nieuwe vormgeving. Leer jouw kinderen meer over de maand Ramadan en de bijbehorende handelingen. Een boek vol leuke activiteiten zoals quiz, kleurplaat en natuurlijk de Ramadan(tasbih)-kalender.

Prijs excl. verzendkosten: 7,5 euro
Prijs incl. verzendkosten: 10 euro

Muharram voor Kinderen

In deze videos zal zuster Sarah ons meenemen in het verhaal van Imam Hussain (a). Wie was hij en wat weten we van hem, hoe ging hij met zijn familie om, wie waren de moedige vrienden en familieleden die meegingen om Yazid (de slechterik) te stoppen, en hoe stonden zij op tegen Yazid?

Dit verhaal gaat over de jonge jaren van Profeet Mohammed (s)
Scroll naar boven