In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Ook dit jaar organiseren Sjiitische Jongeren Zwolle en Ahlalbait Jongeren Organisatie een gezamenlijke bijeenkomst ter ere van de tragedie van Karbala. De bijeenkomst zal plaatsvinden in Zwolle en in het teken staan van familierelaties. Hoe dienen wij om te gaan met onze ouders of met onze kinderen? Vooral tijdens deze tijd van het ‘vrije denken’ en de tijd waarin alles mag en kan?

Zaterdag 26 augustus 2023, van 15:00-18:00

Het programma start om 15.30 uur met een koranrecitatie en een ziaret. Hierna begint de hoofdlezing door hadji Waiel Alkhateeb, waarin de relaties in het gezin centraal zullen staan. Na de lezing volgt een rouwgedicht en een pauze. Het laatste programmaonderdeel is een interactief moment waarin wij aan de hand van een aantal stellingen het gesprek aangaan over het thema ‘familierelaties’. De bijeenkomst is om 18.00 uur afgelopen.

Houd zaterdag 26 augustus vrij in je agenda en wees erbij!

Aanmelden via: ahlalbait.nl/aanmelden.

Vragen? We horen het graag.
Ws,
AJO & SJZ

Scroll naar boven