Periodiek doneren!

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle

Om als Ahlalbait Jongeren onze doelen te kunnen bereiken hebben we steun nodig. Jouw immateriële en materiële steun. Zonder jou en de steun van Allah (swt) kan Ahlalbait Jongeren moeilijk bestaan. 

Door periodiek te doneren steun je de organisatie door middel van een maandelijkse bijdrage. Jouw financiële steun wordt gebruikt voor:

– Het beschikbaar maken van Nederlandse informatiebronnen over religie en dergelijke, denk hierbij aan de website, boeken, folders etc;
– Het mogelijk maken van lezingen, bijeenkomsten en herdenkingen van speciale religieuze gebeurtenissen waarbij bekende sprekers en geleerden uitgenodigd worden uit het binnen- en buitenland;
– Het aanschaffen van webruimte en het onderhouden van de website; 
– Het printen van flyers, boekjes en andere middelen van informatie.

De rest van de doelen wordt insha’Allah bereikt met behulp van jouw steun, het werk van de actieve leden en met het succes dat Allah (swt) ons schenkt. Jouw steun voor Ahlalbait Jongeren is onmisbaar. Moge Allah jou daarvoor belonen, in dit leven en in het hiernamaals.

Nieuwe inschrijving

Heb je verder nog vragen of krijg je een foutmelding? Stuur dan een e-mail naar: info@ahlalbait.nl

Wijzigingsformulier

Het formulier hieronder is alleen bedoeld om de bestaande gegevens te wijzigen. Alleen de contactgegevens zijn verplicht. Vul verder de gegevens in die je wilt wijzigen.

Uitschrijfformulier

© Copyright Ahlalbait Jongeren

Scroll naar boven