Huwelijk

5 stappen van hand vragen
De huwelijksakte
De echte ‘power couples’

Samen onder één paraplu: uitingen van onderlinge liefde!

Mooi gekleed in een hoofddoek staat ze daar, verscholen onder een paraplu. Op het eerste gezicht kun je niets van haar vernemen. Er is alleen sprake van oogcontact. Na lang aarzelen besluit je om een conversatie aan te gaan. Je loopt richting die paraplu. Niet om je verlangens te verwezenlijken en ook niet om je menselijke erotische instincten te volgen. Nee, hier hebben we het over de liefde betreffende een broeder-zuster relatie. De liefde die een broeder en een zuster samen onder één paraplu brengt.

Egosysteem bepaalt succes huwelijk
De ogen van de onvoorwaardelijke liefde
De geboorte van een magische glimlach!

Het Huwelijk

Een serie lezingen over het huwelijk door Sayed Moustafa Al Qazwini in het Engels

Over de spreker

Sayed Moustafa al-Qazwini is de zoon van Ayatollah Murteda Al-Qazwini. Hij is een ervaren internationale spreker, die als een van de eerste lezingen gaf in het Engels in verschillende steden in Amerika en in Engeland. De Sayed heeft in 1985 zijn masterdiploma voor Islamitische studies behaald in Qom (Iran). Hij is hierna professor geweest in verschillende universiteiten, waaronder in Damascus (Syria) en Londen (Engeland).

De vruchten van de liefde
Liefde in hogere sferen
Veelbelovende romantiek

Het zachtmoedige schouderklopje van je partner

Normaal komt rond deze tijd net de zon op en zit jij met je partner aan de keukentafel, terwijl de kinderen zich haasten om naar school te gaan en de tv luid op het nieuws aanstaat. Vandaag zijn de tijden gekeerd. De zon lijkt niet meer op te komen. De dag begint met donder en bliksem. Het lijkt wel een nachtmerrie. Een uitgelopen ruzie met je partner overwint de liefde. De kinderen rennen dit keer niet om je heen, maar staan perplex naar je te kijken. De woorden van je partner zijn heel duidelijk overgekomen.

Wanneer de passie opeens verdwijnt
Halsoverkop weer smoorverliefd worden
Onschuldige knipoog ontmaskerd

Het geluid van de onbegrijpelijke liefde

Iedereen praat met jou, maar jouw gedachtes zijn ergens anders. Je bevindt je in een totaal andere belevingswereld. Eindelijk krijg je dan het sein om naar je bruid te mogen gaan. Met spanning loop je vervolgens de zaal binnen, waar jouw bruid op je zit te wachten. Het is druk en je kunt haar niet zien tussen al die mensen. Iedereen om je heen deelt de vreugde met jou, maar jij bent maar op één persoon gefocust. Niet lang daarna verschijnt haar prachtige witte jurk.

Scroll naar boven