Verslag: Mijn kennismaking met de Islam & Ahlalbait (a), 07 april 2023

Lees hieronder het hele bericht.


Met veel plezier kijken we terug naar onze tweede bijeenkomst van de heilige maand Ramadan op vrijdag 7 april te Dordrecht.

De bijeenkomst begon met een prachtige Koranrecitatie door Sayed Yusif. Hierna gaf broeder Lucas een lezing over de pilaren van de Islam (Usul al Dien). Na deze leerzame lezing was het tijd voor de panel onder leiding van hadji Waiel Alkhateeb. De panel bestond uit hadji Mohammed, broeder Lucas en zuster Melina. Alle drie hebben zij gekozen om niet alleen de Islam, maar ook het pad van de Ahlalbait (a) te volgen. Tijdens de panel vertelden zij over hun zoektocht, moeilijkheden en tips.

We sloten de bijeenkomst af met het gezamenlijk gebed en een heerlijke iftar.

Wij hopen dat jullie het net zo fijn hebben ervaren als wij.

Klik hier voor de foto’s.
Klik hier voor de video’s.

Ws,
AJO

Scroll naar boven