In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Op zondag 16 april organiseert AJO haar vierde bijeenkomst tijdens deze heilige maand Ramadan.

Deze bijeenkomst staat in het teken van de spiritualiteit van Imam Ali (a). De lezing hierover wordt verzorgd door Sheikh Ebuzar Dedei. Alvorens de lezing begint, staat een Koranrecitatie en de munajaat (monologen) van Imam Ali (a) op het programma. We sluiten het programma af met een Q&A.Tijdens deze bijeenkomst is een speciaal kinderprogramma van AJO kids om de kinderen ook van alles te leren over deze heilige maand en de speciale band die Imam Ali (a) ermee had. Voor drie groepen (4 jaar – 6 jaar en 7 jaar – 9 jaar en 10 jaar – 12 jaar) worden leerzame activiteiten georganiseerd.

Schrijf je nu in via ahlalbait.nl/aanmelden en InshaAllah zien wij jullie op zondagmiddag 16 april 2023.

Tot dan!

Ws,
AJO

Scroll naar boven