In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,
 
Assalamu alaikum beste broeders en zusters,

Er is overgeleverd dat Imam Ali (a) zei: “En waarlijk, dit is de dag die Allah (swt) voor jullie als Eid heeft bepaald; en Hij heeft jullie er waardig voor gemaakt. Gedenk daarom Allah (swt) opdat Hij jullie gedenkt en doe dua tot Hem opdat Hij het beantwoordt.”

Na een maand lang vasten, is het tijd om samen te komen en de maand Ramadan op een feestelijke manier af te sluiten. AJO en Noor Association nodigen jullie hierbij uit om samen Eid-Al Fitr te vieren op zaterdag 29 april.

Het belooft een geweldige dag te worden die we aftrappen met een recitatie uit de Heilige Koran om ons te herinneren aan de schoonheid van ons geloof, gevolgd door een spannende bingo en een uitdagende quizz. En als klap op de vuurpijl zullen we genieten van een gezellige en heerlijke barbeque.

Meld je snel aan en wees erbij op locatie Oude Maas in Barendrecht; er zijn namelijk hele leuke prijzen te winnen voor de winnaars van de bingo en quizz! 

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar; bij het bepalen van de capaciteit komen nieuwe aanmeldingen op een reservelijst te staan. Meld je hier aan!

We kijken er enorm naar uit om deze speciale dag samen met onze gemeenschap te vieren en elkaar te steunen en te versterken in ons geloof. Tot zaterdag 29 april!

Met vriendelijke groet,
AJO en Noor Association

Scroll naar boven