Verslag Familierelaties, 26 augustus 2023

Lees hieronder het hele bericht.

Op zaterdag 26 augustus organiseerden Sjiitische Jongeren Zwolle en Ahlalbait Jongeren Organisatie een bijeenkomst ter ere van de tragedie van Karbala. De bijeenkomst vond plaats in Zwolle en stond in het teken van familierelaties. Het programma begon met een prachtige Koran recitatie door broeder Jafar en ziyarat Warith door broeder Amjad. Hierna was het tijd voor de hoofdlezing van hadji Waiel Alkhateeb. In zijn lezing stond hadji Waiel stil bij hoe wij dienen om te gaan met onze ouders of met onze kinderen.
Vooral in de huidige tijd waarin het lijkt alsof alles mag en kan. Tegelijkertijd had AJO Kids een lezing voorbereidt voor de kinderen. Na een korte pauze droeg broeder Hayder een emotionele rouwverhaal voor, waarna het programma vervolgde met een interactief gedeelte geleid door Sayed Mohsin. Aan de hand van de gegeven stelling zijn mooie gesprekken aangegaan. Hiermee sloten we de bijeenkomst af.

Wij willen iedereen bedanken voor hun komst. Insha’Allah tot de volgende keer.
Meer foto’s van de bijeenkomst zijn te vinden op: ahlalbait.nl/foto

Scroll naar boven