In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Hierbij nodigt Ahlalbait Jongeren Organisatie, in samenwerking met Stichting Alcauther, jullie uit voor een reeks bijeenkomsten met grootgeleerde Sayed Munir Al-Khabbaz met als thema: Mijn relatie met Allah (swt).

Sayed Munir heeft gestudeerd aan de Hawza van Najaf en Qom onder grote geleerden als Ayatollah Sayed Al-Sistani en Ayatollah Wahid Khorasani.

Sinds eind jaren ’90 geeft de Sayed zelf les in gevorderde islamitische studies en heeft hij de status van ijtihd bereikt. Hij staat hij bekend om zijn uitmuntende academische manier van lesgeven en debatteren. Zijn visie en publicaties over moderne en actuele onderwerpen zijn zeer gewaardeerd.

We zijn vereerd om hem in ons midden te hebben en nodigen jullie graag uit om hierbij aanwezig te zijn.

Tijdens de inloop wordt een maaltijd aangeboden. Het programma begint vervolgens om 18:45 uur en bestaat uit een Koranrecitatie, Ziaret Arbaeen en vervolgens twee onderdelen met de Sayed. Op beide dagen worden de avondgebeden gezamenlijk gebeden als onderdeel van het programma.

Op vrijdag worden de volgende onderwerpen besproken:
– De eenheid van Allah (swt), oftewel Tawhied
– Wat voor meerwaarde heeft de islam voor mij.

Op zaterdag gaat het eerste onderdeel over de Rechtvaardigheid van Allah (swt), oftewel Adale.
Het tweede onderdeel is een algemene Q&A, waarin het publiek allerlei vragen kan stellen.

De Sayed spreekt Arabisch, maar dit wordt live vertaald naar de aanwezigen via hoofdtelefoons. Jouw aanmelding is van belang om dit goed te kunnen inventariseren en om te waarborgen dat dit voor jou beschikbaar is.

Meld je dus aan via ahlalbait.nl/aanmelden en wees erbij! Details volgen na aanmelding.

Vanaf maandag 4 september tot en met donderdag 7 september geeft de Sayed tevens lezingen in het Arabisch in Stichting Alcauther. Het programma start om 18.30. Jullie zijn daarvoor natuurlijk ook van harte welkom! Deze lezingen worden niet vertaald.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Ws,
Ahlalbait Jongeren Organisatie

Scroll naar boven