In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Schuilt er een impactmaker in jou? En wil je graag werken aan een betere, rechtvaardige en duurzame wereld? Dan is dit je kans! Nederland Maakt Impact (NedMI) biedt jonge toekomstdragers (18-30 jaar) de unieke mogelijkheid om geheel kosteloos deel te nemen aan de NedMIxTopconferentie 2023. Luister en praat mee met bekende sprekers en leiders uit het bedrijfsleven, NGO’s en andere organisaties. Werk aan jouw leiderschapskwaliteiten tijdens workshops en vergroot je netwerk tijdens NedMIxTopconferentie op 29 september t/m 01 oktober 2023 in Hilversum.

Sprekers en workshops behandelen vier thema’s: onze gezondheid, onze aarde, onze educatie en onze maatschappij. Samen behandelen deze thema’s 17 SDG’s (duurzame ontwikkelingsdoelstellingen). Zie de website van Nederland Maakt Impact of deze flyer voor meer informatie over de NedMIxTopconferentie.

Meld je aan via de deze link en vermeld voor een gratis ticket de volgende aanmeldcode: AJOxNedMIx2023

Aanmelden kan tot en met 25 september 2023. Mocht je gaan, dan wensen wij je alvast heel veel plezier en inspiratie.

Alle vragen omtrent dit event kan je direct stellen aan Nederland Maakt Impact via hun website: www.nederlandmaaktimpact.nl/

Ws,
AJO

Scroll naar boven