In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Wij nodigen jullie graag uit voor een buitenactiviteit ter ere van de geboorte van profeet Mohammed (s). De buitenactiviteit zal bestaan uit een wandeling en een quiz.

De wandeling zal in de duinen nabij Wassenaar zijn; de afstand die we zullen afleggen is ongeveer 5 km. Omdat deze wandeling in de duinen is, betekent het dat de route kinderwagen onvriendelijk kan zijn. Verder hebben we iets leuks bedacht voor tijdens de wandeling, en houden we na de wandeling een quiz (waar de winnaar een prijs zal ontvangen!). We sluiten het event af met het gezamenlijk nuttigen van een maaltijd in de buitenlucht.

We verzamelen insha’Allah om 14:30 en beginnen stipt om 15:00 met de wandeling. Neem een fles water en een paraplu mee voor tijdens de wandeling, en een kleed voor het gedeelte na de wandeling. Het dragen van wandelschoenen wordt ook zeker aanbevolen.

Voor dit event kunnen maximaal 50 personen aanmelden, dus meld je snel aan! Wij vragen een symbolische eigen bijdrage van 3 euro per persoon voor volwassenen (vanaf 18 jaar) om de inschrijving te bevestigen. Na aanmelden ontvang je de betalingsinstructies. Vormt dit voor wat voor reden dan ook een obstakel, stuur ons dan zeker een bericht.

De exacte locatie en verdere details volgen na de aanmelding. Aanmelden kan tot en met vrijdag 6 oktober 23.59 zolang er plek is. Tot zondag 8 oktober om 14:30!

Ws,
AJO

Scroll naar boven