Verslag Geboorte Sayeda Zainab (a), 8 oktober 2023

Lees hieronder het hele bericht.

In de naam van Allah (swt), de meest Barmhartige, de meest Genadevolle,

Op zaterdag 18 november 2023 organiseerden AJO, Noor Association en CCU een bijeenkomst ter ere van de geboorte van Sayeda Zaynab (a). Ook werd tijdens deze bijeenkomst het initiatief van Shia Nederland bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie hierover op https://shianederland.nl/.

De bijeenkomst begon met een prachtige Koranrecitatie van broeder Yusif. Vervolgens was het tijd voor de lezing van hadji Waiel Alkhateeb. De lezing ging over de impact die Sayeda Zaynab (a) had als een geleerde in haar tijd en hoe dit toepasbaar is voor de huidige situatie in het Midden-Oosten.

Na de lezing werd het nieuwe initiatief Shia Nederland toegelicht door broeder Mohammed Ali. De website, met de deelnemende organisaties, werd gepresenteerd. Wil jouw organisatie ook hierbij aansluiten? Kijk dan op https://shianederland.nl/ en meld je hiervoor aan.

De bijeenkomst werd afgesloten met het gezamenlijk gebed en een heerlijke maatlijd.

InshaAllah tot bij de volgende bijeenkomst.

Ws,

AJO, Noor Association & CCU

Scroll naar boven