In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Hierbij nodigt Ahlalbait Jongeren Organisatie jullie allen uit voor een bijeenkomst ter ere van de martelaarschap van Sayeda Fatima al Zahra (a).

Graag nodigen wij jullie uit om aan te sluiten bij het gezamenlijke avondgebed om 17.00. Vervolgens delen wij inshaAllah de maaltijd uit. Het programma begint om 18:00 uur met een recitatie uit de Heilige Koran en de ziaret van Fatima al Zahra (a). Vervolgens worden twee lezingen gegeven met een pauze ertussen. Sayed Mujtaba zal ook dit jaar weer het Fatimiya dossier openen met vermelding van bronnen van deze belangrijke tijd in de geschiedenis van de Islam. Broeder Murtada zal het hebben over de speciale relatie die Fatima Al Zahra (a) had met de profeet Mohammed (s). Een relatie die groter is dan vader en dochter. En duidelijkheid bieden omtrent de misvattingen rondom Mushaf Fatima.

De bijeenkomst wordt afgesloten met rouwzang in diverse talen.

Nodig ook jullie vrienden en familie uit en inshaAllah zien wij elkaar op zondag 17 december 2023!

Na het aanmelden ontvang je alle details betreft de locatie en het programma.

Aanmelden kan via: www.ahlalbait.nl/aanmelden

Ws,

Ahlalbait Jongeren Organisatie

Scroll naar boven