In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Hierbij nodigt Ahlalbait Jongeren Organisatie jullie allen uit voor een eerste AJO bijeenkomst over het huwelijk! Deze bijeenkomst zal de eerste zijn van meer bijeenkomsten en workshops over het huwelijk.

Het huwelijk begint bij het kiezen van een geschikte huwelijkspartner. Dit is potentieel de belangrijkste beslissing die iemand in zijn/haar leven maakt. Tegenwoordig is het niet makkelijk om een (geschikte) partner te vinden. Deze reis naar het huwelijk wordt besproken tijdens de komende bijeenkomst. De bijeenkomst bestaat hoofdzakelijk uit een lezing van hajji Waiel Alkhateeb en een interactief deel. Jullie input tijdens het interactieve deel zal cruciaal zijn, zodat we de toekomstige workshop(s) over huwelijk & partnerkeuzes beter en gerichter kunnen vormgeven.

Nodig ook jullie vrienden en familie uit en inshaAllah zien wij elkaar op zaterdag 3 februari 2024!

Na het aanmelden ontvang je alle details betreft de locatie en het programma.

Aanmelden kan via: www.ahlalbait.nl/aanmelden

Ws,
Ahlalbait Jongeren Organisatie

Scroll naar boven