Verslag ‘De reis naar het huwelijk’, zondag 04 februari 2024

Lees hieronder het hele bericht.

In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,
Onze eerste AJO bijeenkomst in de reeks over het huwelijk was alhamdulilah een succes! Op zaterdag 3 februari begonnen we het programma met een Koranrecitatie door hadji Massih uit het heilige hoofdstuk Ar-Rum. Hierna gaf hadji Waiel een lezing waarin hij een introductie gaf aan de komende reeks en hij de uitdagingen in de weg naar het huwelijk besprak. We pauzeerden het programma voor het gezamenlijk gebed. We sloten de bijeenkomst af met een interactieve mentimeter die uit verschillende vragen bestond over jezelf en het huwelijk.

Bekijk hieronder de foto’s. De lezingen zijn terug te bekijken via ons Youtube-kanaal.

Insha’allah tot de volgende keer!

Ws,
Ahlalbait Jongeren Organisatie

Scroll naar boven