In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Hierbij nodigt Ahlalbait Jongeren Organisatie, in samenwerking met stichting Alcauther, jullie uit voor een bijeenkomst op vrijdag 23 februari met grootgeleerde Sayed Munir Al-Khabbaz met als thema: Imamah.

Sayed Munir heeft gestudeerd aan de Hawza van Najaf en Qom onder grote geleerden als Ayatollah Sayed Al-Sistani en Ayatollah Wahid Khorasani.

Sinds eind jaren ’90 geeft de Sayed zelf les in gevorderde islamitische studies en heeft hij de status van ijtihd bereikt. Ook staat hij bekend om zijn uitmuntende academische manier van lesgeven en debatteren. Zijn visie en publicaties over moderne en actuele onderwerpen zijn zeer gewaardeerd.

We zijn vereerd om hem opnieuw in ons midden te hebben, na een geslaagde reeks bijeenkomsten in 2023 en nodigen jullie graag uit om hierbij aanwezig te zijn.

Het programma begint om 19:30 uur met een Koranrecitatie van sayed Yusif. Vervolgens staan twee onderdelen met de Sayed op het programma. Het eerste onderdeel is een lezing; het tweede onderdeel (na een pauze) betreft een Q&A, waarin het publiek allerlei vragen kan stellen. We sluiten af met een lofzang door hadji Ali Al-Touraihi.

De Sayed spreekt Arabisch, maar dit wordt live vertaald naar de aanwezigen via hoofdtelefoons. Jouw aanmelding is van belang om dit goed te kunnen inventariseren en om te waarborgen dat dit voor jou beschikbaar is.

Meld je dus aan via ahlalbait.nl/aanmelden en wees erbij! Details volgen na aanmelding.

Heb je nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Ws,
Ahlalbait Jongeren Organisatie

Scroll naar boven