In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Hierbij nodigt Ahlalbait Jongeren Organisatie jullie uit voor een bijeenkomst op zondag 24 maart voor de jaarlijkse iftar en kennismakingsdag met de islam & Ahlalbait (a). We zijn erg trots dat wij de iftar en bekeerlingenavond van vorig jaar nogmaals in het leven kunnen roepen. Daarom nodigen wij iedereen en vooral jullie uit om ook dit jaar deel te nemen aan een bijzondere avond als deze.

Op deze mooie dag zullen we een iftar organiseren voor een breed publiek: van jong tot oud, moslim of niet-moslim. Iedereen is welkom! Tijdens de iftar is het de bedoeling dat iedereen met elkaar kan kennismaken en de islam van dichtbij leert kennen. Zo kom je ook in aanmerking met de mooie Ahlalbait (a) van de profeet (s).

De inloop is vanaf 17:00 uur. De bijeenkomst zal van start gaan om 17:30 uur. Zoals altijd wordt er gestart met een recitatie uit de Heilige Koran. Daarna volgt een presentatie over Imam al-Hassan (a). Dit wordt verzorgd door sayed Mujtaba. Na een pauze volgt een interactief deel over de Heilige Koran, welke door broeder Murtada en zuster Amanda gepresenteerd wordt. Vanaf ongeveer 19:30 uur zullen wij tezamen onze vasten verbreken en het gezamenlijke gebed verrichten.

De locatie is in Dordrecht, nadere informatie over de precieze locatie zal nog volgen na aanmelding.

Om ervoor te zorgen dat we iedereen goed kunnen ontvangen, vragen we je vriendelijk om je aan te melden via ahlalbait.nl/aanmelden. Zo kunnen we ons optimaal voorbereiden en een geslaagd evenement organiseren.
Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen.

Ws,
Ahlalbait Jongeren Organisatie

Scroll naar boven