In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Assalamu alaikum geliefde broeders en zusters,

Met het einde van de gezegende maand Ramadan in zicht en de aanstaande komst van Eid al-Fitr, nodigen wij jullie van harte uit om samen met ons deze vreugdevolle gelegenheid te vieren! Op zondag 14 april 2024, verwelkomt Ahlalbait Jongeren Organisatie jullie om deel te nemen aan onze bijeenkomst. Eid al-Fitr is een viering die in het teken staat van het einde van de maand Ramadan.

Sluit je bij ons aan in een park in Barendrecht om het einde van deze heilige maand Ramadan te vieren met een gezellige picknick. Laten we samen onze harten vullen met dankbaarheid voor de zegeningen die Allah (swt) ons heeft geschonken gedurende deze periode van vasten en spirituele groei.

Voor deelnemers van 12 jaar en ouder vragen we een kleine bijdrage van €3 per persoon. We willen echter benadrukken dat als deze bijdrage een obstakel vormt, we graag een oplossing vinden zodat niemand uitgesloten wordt. Neem in dat geval gerust contact met ons op.

We kijken er enorm naar uit om deze speciale dag met jullie te vieren Meld je zo snel mogelijk aan via
www.ahlalbait.nl/aanmelden, aangezien er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn!


Wa salamu alaikum,

Ahlalbait Jongeren Organisatie

Scroll naar boven