In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Assalamu alaikum geliefde broeders en zusters,

Hierbij nodigt Ahlalbait Jongeren Organisatie jullie van harte uit voor een bijzonder programma op zondag 9 juni, insha’Allah, ter nagedachtenis aan het overlijden van Imam Al-Jawad (a).

Het programma zal insha’Allah beginnen met een Koranrecitatie door een van onze broeders. Tijdens deze bijeenkomst zullen we informatieve workshops verzorgen over de handelingen rondom het overlijden, zoals de uitvaart, wassing en begrafenis. We gaan in groepen in gesprek met jongeren over dit belangrijke, maar vaak onbesproken onderwerp. Het is cruciaal voor ons als moslims om hier aandacht aan te besteden. Tijdens de workshops is het ook mogelijk om al jullie vragen over deze onderwerpen te stellen. Daarnaast bestaat het programma ook uit een presentatie over de Imam (a).

Wij kijken er enorm naar uit om jullie op zondag 9 juni te verwelkomen. Vanwege de setting van deze bijeenkomst kunnen we maar een beperkt aantal bezoekers verwelkomen. Meld je daarom zo snel mogelijk aan via www.ahlalbait.nl/aanmelden. Voor deze bijeenkomst hanteren we een minimale leeftijd van 16 jaar voor onze bezoekers. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om ons een bericht te sturen.

Wa salamu alaikum,

Ahlalbait Jongeren Organisatie

Scroll naar boven