In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Assalamu alaikom geliefde broeders en zusters,

Hierbij nodigt Ahlalbait Jongeren Organisatie jullie van harte uit voor haar Muharram Reeks, die plaats vindt tussen 7 juli en 17 juli. Het thema is: “Op weg naar het implementeren van Tawhied in ons leven.”

Op Weg Naar Het Implementeren Van Tawhied In Ons Leven

Muharram is een heilige maand in de islamitische kalender, een tijd waarin wij de martelaarschap van Imam al-Hussain (a) en zijn dappere metgezellen tijdens de slag bij Karbala herdenken. Hun opoffering en toewijding aan de principes van Tawhied en rechtvaardigheid blijven een bron van inspiratie voor ons allen.Onze bijeenkomsten zijn speciaal samengesteld voor een diepe spirituele ervaring. Elke bijeenkomst begint met de recitatie van de Heilige Koran, gevolgd door de Ziyarat. Daarna volgt een korte lezing van sayed Mujtaba of broeder Murtada, en vervolgens de hoofdlezing door hadji Waiel. Wij sluiten het programma af met een Rouwzang.

We zijn verheugd deze bijeenkomsten op verschillende locaties in Nederland te houden, zodat we veel broeders en zusters kunnen bereiken. De data en locaties zijn als volgt:

– 7 en 17 juli: Den Haag
– 13 juli: Eindhoven
– 14, 15 en 16 juli: Dordrecht

Laten we samenkomen om de martelaarschap van de Imam (a) te herdenken en ons geloof te versterken. Moge Allah (swt) ons leiden en zegenen op dit pad.

Met vriendelijke groeten en salaam,

Ahlalbait Jongeren Organisatie

Scroll naar boven