Indoor Skiën en Snowboarden + Feestelijke viering

In de naam van Allah, de Barmhartige de Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Hierbij nodigt AJO jullie van harte uit voor een bijeenkomst ter ere van de geboortedag van de Prins der gelovigen, Imam Ali (a).

Een unieke dag die zal bestaan uit een middag- (fun) en avondprogramma (bijeenkomst).

In de middag zal AJO verzamelen in SnowWorld te Zoetermeer (15:00-17:00) voor een gezellige skimiddag. Iedereen staat vrij om ons die dag te joinen om de feestelijke dag vorm te geven door middel van een sportieve samenkomen. Wij stimuleren vooral de samenkomst; iedereen is vrij om de middag naar eigen wens in te vullen.

Vervolgens houden we een avondprogramma in Den Haag in de vorm van een speciale bijeenkomst. Het programma zal bestaan uit een combinatie van een informatieve en feestelijke gelegenheid met een koranrecitatie, lezing, quiz en nasheed. Parallel hieraan zal er weer een leerzaam kinderprogramma zijn!

Voor de komst in Snowworld kan iedereen zelf tickets kopen via: https://www.snowworld.com/nl
Een gereduceerd tarief is mogelijk via: https://tickets.hema.nl/ticket/960/sneeuwpret-bij-snowworld-met-korting
Let op: Na het kopen van de ticket moet je nog een tijdslot reserveren via: www.snowworld.com/tickets ‘Ik heb al een ticket’, op basis van beschikbaarheid.

Let op: bij Snowworld moet je beschikken over de juiste materialen. Bekijk hier wat de kosten zijn en wat je eventueel al van huis uit mee kan nemen zodat je het daar niet hoeft aan te schaffen/huren. https://www.snowworld.com/zoetermeer/nl/skibaan

Voor de speciale bijeenkomst in Den Haag is een aanmelding zoals altijd wel verplicht zodat we voor genoeg maaltijden kunnen zorgen.

Vragen? Laat het ons weten.

Tot dan!

Ws,
Ahlalbait Jongeren Organisatie

Scroll naar boven