In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Salam aleekum beste broeders en zusters,

Hierbij nodigt Ahlalbait Jongeren Organisatie jullie uit voor de tweede bijeenkomst tijdens de heilige maand Ramadan.

Deze bijeenkomst staat in het teken van verwelkoming en kennismaking met de Islam en de Ahlalbait (a). Of je nou als moslim bent opgegroeid, moslim bent geworden, of wellicht interesse hebt in de islam en de Ahlalbait (a), willen wij jullie van harte verwelkomen om hier kennis mee te maken en te binden met onze gemeenschap, middels een gezamenlijke iftar!

Het programma bestaat uit een Koranrecitatie, een presentatie over de basisprincipes van de Islam en een interactieve panel met het publiek en een aantal panelleden. We eindigen het programma met het gebed en een gezamenlijke iftar.

Wees erbij en mis deze bijeenkomst niet! Nodig jouw familie, vrienden of buren uit en laten we samen er een leerzame en gezellige avond van maken.

Aanmelden via: ahlalbait.nl/aanmelden. Details over de locatie etc. volgen na het aanmelden.

InshaAllah tot vrijdag 7 april 2023!

Ws,
AJO

Scroll naar boven