In de naam van Allah, de meest Barmhartige de meest Genadevolle,

Assalamu alaikum beste broeders en zusters,

Allah (swt) zegt in de Heilige Koran: “De Waardevolle Nacht is beter dan duizend maanden” (Surah Al-Qadr, vers 3):
‎لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ (3)

Hierbij nodigt Ahlalbait Jongeren Organisatie jullie van harte uit voor de avondbijeenkomst van Laylat al Qadr op dinsdag 2 april 2024. Het is een van de mooiste avonden van het jaar, gewijd aan aanbidding en verbondenheid met Allah (swt), met het reciteren van de Heilige Koran, dua’s en het vergaren van kennis.

De inloop is om 18:00 en het programma start om 18:30 met de dagelijkse recitatie uit de Heilige Koran. Rond 19:30 zal Hadji Waiel een inspirerende lezing geven over de betekenis en het belang van deze gezegende nacht, gevolgd door een interactieve Q&A-sessie onder leiding van Sheikh Mazin Alali en Hadji Waiel, waarbij vragen over geloofsleer, fiqh en maatschappelijke kwesties in het Arabisch en Nederlands worden beantwoord.

Na het gebed en de iftar begint de avond met smeekgebeden, gevolgd door een Dua ter ere van de Ahlalbait (a) en de Heilige Koran, welke het hoogtepunt van de avond zal zijn: Dua Joushan al Kabir, waarin 1001 namen en eigenschappen van Allah (swt) worden beschreven.
Met dit verrijkende programma streven wij ernaar om de heilige maand Ramadan te verrijken en tegemoet te komen aan de behoeften en verlangens van onze gemeenschap voor een betekenisvolle nacht van Laylat Al Qadr.

Let op: tijdens deze bijeenkomst wordt geen apart kinderprogramma aangeboden.

Wij wachten op jullie komst In Sha’Allah, maar vergeet niet om vooraf aan te melden via:
Ahlalbait.nl/aanmelden

Wasalum alaikum ( والسلام عليكم),

AJO

Scroll naar boven